MO: SÆSONEN SOM HELHED ER GODKENDT

Det blev til mange flotte resultater for MO og hans tropper. Trænerstaben og spillerne har indhentet værdifuld erfaring fra året. Ét af de store højdepunkter fra efterårssæsonen kom fra pokalkampen mod Brøndby IF. Her var man tæt på at lave den helt store overraskelse mod et hold fra landets bedste U-19 række.

Cheftræneren kalder generelt efterårssæsonen for godkendt:

”Vi har spillet noget rigtig flot bold, hvor vi har styret spillet i næsten alle kampe. Vi vil gerne have bolden, spille offensivt, og have en god balance på holdet. Det synes jeg vi har formået. Siden jeg startede som træner, har vi aldrig skabt så mange chancer, som vi har gjort her i efteråret. Dog har vi ikke været skarpe nok, når det talte og få lukket kampen til vores fordel. Vi har brændt for mange chancer, og det var afgørende i forhold til den missede topplacering i rækken,”

”Der har virkelig været respekt omkring Fremad Amager. Vi har mødt hold, der har parkeret bussen foran eget mål og trukket tiden. Det fortæller lidt om, hvor dygtige spillerne er på U19 holdet.

Det vigtigste er udvikling af spillerne. Det synes jeg, går den rigtige vej.

Én af spillerne jeg vil fremhæve, er målmanden Simon Prebensen, der virkelig har været en fornøjelse at følge. Han har været sikker i alle indgreb. Det skyldes også, at han har været oppe og få målmandstræning på 1. Holdet,”

”Nu er spillerne gået på ferie, og kan koble lidt fra med fodbolden. Sæsonen som helhed er godkendt. Jeg glæder mig til opstarten den 9. januar. Det forventes at alle kommer tilbage i god form og med stor lyst/vilje til at give den 110% til hver træning og kamp.

Til sidst vil jeg gerne takke alle for en fremragende opbakning til U19-Holdet. Vi glæder os til at få jer på lægterne i den nye sæson,”

#AmagerElite #YoungTalents