#21 EMMANUEL TOKU

Med sine 173cm er han mildest talt svær at få stoppet, når han først sætter turboen til. Efter flere vanskeligheder med at få papirerne på plads inden udgangen af sommerens transfervindue, kunne ghaneseren i slutningen af august kalde sig Fremad-spiller.

Han har flere kampe på cv’et for de forskellige ghanesiske u-landshold, og han har tilmed båret anførerbindet af et par omgange. Efter sin debut mod Hvidovre IF var Toku en del af startopstillingen i en håndfuld kampe. Her fik han vist prøver på sine hurtige bevægelser, gode driblinger og det giftige venstreben. Han har sit første mål til gode, og det er kun et spørgsmål om tid, før at den første kasse er i nettet.

Født:

10.07.2000 (19 år).

Position:

Offensiv midtbane

Debut hos Fremad:

25.10.2019

Det bedste Fremad-minde:

Jeg ventede med stor spænding på at få min debut, og det var stort for mig at få de første minutter mod Hvidovre IF.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det må være min Play Station 4.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Det må være is.

Fast ritual før kamp:

Jeg beder altid en bøn før en kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

FC Barcelona.

#EmmanuelToku

Foto: Fodboldbileder.dk