MILLIONER TIL TALENTUDVIKLING PÅ AMAGER

Ledelsen og ejergruppen hos Fremad Amager har besluttet at gå helhjertet ind i talentudviklingen på Amager.

I samarbejde med B1908 og BK Fremad Amager søsættes en dedikeret talentudviklingsproces, der skal skabe et fremtidigt topakademi på Øen.

Der er afsat et tocifret millionbeløb til projektet over de næste 5 år.

Man har i en længere periode arbejdet med planlægningen og strategien til det kommende akademi. Med ansættelsen af Janus Kyhl, der kom til fra FC Helsingør tilbage i august måned, har Fremad Amager fået en mand ind i administrationen, der har erfaring med opbygningen af et akademi.

Janus Kyhl er i gang med at finde de rette kandidater til nøglepositionerne på akademiet.

”Vi har gennem de seneste måneder kigget grundigt ind i det arbejde, der udføres i klubberne B1908 og BK Fremad Amager. Vi kan konstatere at der på daglig basis arbejdes dedikeret med de unge talenter i fodboldmiljøet.

Det er et flot stykke arbejde, der udføres på banerne af de engagerede trænere og ledere i og omkring klubberne,” siger Janus Kyhl, COO hos Fremad Amager Elite.

”Vi har i samarbejde med ejerne besluttet at afsætte et betragteligt beløb i den kommende årrække til at etablere og udvikle en dedikeret ungdomssatsning. Med de rette folk på nøglepositionerne til vores ungdomsstrategi, skal akademiet på sigt kunne måle sig med de bedste akademier i landet,” siger Janus Kyhl.

”Der er mange fodboldklubber på Amager, og jeg har en drøm om, at vi kan samle Amager-klubberne i en fælles satsning, hvor vi kan udnytte den store talentmasse, der er på Øen. Med denne store satsning håber vi at gøre det klart for alle, at der lægges et enormt arbejde i udviklingen af fodboldtalenter her på Amager,” siger han.

Janus Kyhl kan kontaktes for yderligere info:

+45 28128080