#24 SEBASTIAN JOHN

Han blev den helt store helt tilbage i september måned, da Fremad Amager smed Lyngby BK ud af Sydbank Pokalen. Den 23-årige jyske målmand, Sebastian John, har flere u-landskampe på cv’et for vort danske land.

Efter en svær start i klubben fik han i efteråret vist prøver på sine hurtige reaktioner og evne til at flyve højt. Han vogtede målet i de andre pokalkampe, og kunne holde målet rent i kampen mod de forsvarende pokalmestre, FC Midtjylland. Den bedste kamp er formentlig fra opgøret mod Lyngby, hvor han i flere tilfælde sprang op mod begge hjørner, for at skubbe boldene væk fra kassen.

Født:

26.03.1996 (23 år).

Position:

Målmand.

Debut hos Fremad:

15.08.2018.

Det bedste Fremad-minde:

Kampen mod FC Midtjylland var det største (især for en Viborg-mand).

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det er min seng.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Crème brûlée

Fast ritual før kamp:

Jeg spiser altid det samme på kampdage, og går mig en tur på 30 minutter.

Drømmer om debut for denne klub:

Real Madrid.

#SebastianJohn

Foto: Foldboldbilleder.dk