#25 EMMANUEL DAVID

Den yngste spiller i truppen er sidste mand på listen i årets præsentation. Han var såmænd også den sidste tilføjelse i sommerens transfervindue. Nigerianeren blev hentet fra Ikon Football Academy fra sin hjemby i Kaduna.

Den unge talentfulde kantspiller har brugt det første stykke tid på at tilpasse sig på Øen. Han fik en mindeværdig debut i den famøse "10-mands kamp" på udebane mod Næstved IF. David skulle ikke bruge meget mere end 15 sekunder på banen, før han sprintede fra fire modspillere, og 30 meter senere blev savet midtover i feltet. Det bliver spændende at se mere til raketten i foråret

Født:

07.07.2001 (18 år).

Position:

Offensiv midtbane

Debut hos Fremad:

17.11.2019

Det bedste Fremad-minde:

Det er helt klart fra min debut. Jeg så bare det lange udspark fra Danne. Det næste jeg husker, er at jeg sprinter forbi fire spillere, og derefter bliver jeg nedlagt i feltet.

Vigtigste redskab i hytten derhjemme:

Det er min computer.

Sætter helst tænderne i denne dessert:

Milkshake.

Fast ritual før kamp:

Jeg beder altid en bøn før kamp.

Drømmer om debut for denne klub:

Manchester United.

Foto: Fodboldbilleder.dk

#EmmanuelDavid