EN HJERTELIG HILSEN FRA CHEFTRÆNEREN

December 24, 2019

Der er også en lille hilsen fra Coach Vali’:

 

”Sikke et år det har været. Foråret bød på en vild udvikling fra at holde til i midten af tabellen, og derefter være en del af oprykningskampen efter flere sejre på stribe. Det var fantastisk at være en del af, og vi voksede som trup af den oplevelse, selvom det sluttede med to point fra to mulige playoffkampe,”

 

”Vores eventyr i pokalturneringen bliver også sent glemt. Det blev til flotte og mindeværdige sejre mod Lyngby og FC Midtjylland. Jeg vil gerne takke ledelsen, staben og truppen for det gode samarbejde i 2019. Jeg tror, vi går et rigtig spændende 2020 i møde,”

 

”Vigtigst af alt, skal der lyde en stor tak til jer. I fans er fundamentet til at ville præstere og juble i fællesskab. Tak for jeres fantastiske opbakning i hele 2019 – både hjemme i Sundby og på udebane rundt om i landet. Jeg vil ønske jer en glædelig jul med de nærmeste og et rigtig godt nytår,” slutter Coach Vali'.

 

 

Foto: Martin Timm

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk