STYRMAND FOR TALENTUDVIKLINGEN ER PÅ PLADS

Før juleferien indtraf i 2019 kunne vi offentliggøre den store nyhed om millioner til talentudviklingen. Janus Kyhl har arbejdet på at finde de rette kandidater til nøglepositionerne, og den første mand er nu på plads.

32-årige Philip Hansen lander i rollen som Head Of Coaching, og bliver derfor styrmand for talentudviklingen. Han kommer fra en position som talentchef hos HIK, hvor han tilmed har været i rollen som T+ træner. Philip har nu takket af efter mere end otte år i HIK, og er allerede startet i sin nye rolle hos Fremad.

COO hos Fremad Amager, Janus Kyhl:

”Jeg har en indsigt i Philips arbejde i HIK. Han har udført en imponerende og meget dedikeret indsats som talentchef. Derudover har jeg oplevet ham på tæt hold til faglige arrangementer, og han brænder for talentarbejde. Philip var første prioritet til rollen som Head of Coaching, da vi mener, han er den helt rette kandidat til at løfte vores talentsatsning henover de kommende år. Han har demonstreret sin dygtighed hos HIK, og vi er rigtig glade for, at han nu er havnet hos os,”

Head of Coaching hos Fremad Amager, Phillip Hansen:

”Først og fremmest er jeg rigtig stolt over at blive en del af Fremad Amager. Jeg er drevet af at udvikle på kontoret og på træningsbanen. Efter en fremlæggelse af Janus omkring hele projektet af talentsatsningen var jeg tændt. Der venter et langt sejt træk med opbygningen af strategien, og det bliver spændende at kunne sætte mit aftryk på dette i fællesskab med andre ildsjæle.

Allerede nu har jeg set et professionelt setup via administrationen og omkring førsteholdet i Fremad. Der er en klar og seriøs strategi om at blive en del af DBU’s licenssystem, og jeg er rigtig spændt på fremtiden for talentarbejdet,”

Vi vil løbende komme med informationer omkring talentprojektet, når den nye mand er kommet ordentlig på plads.

Den tidligere administrations- og talentchef, Michael Nyegaard, har søgt nye udfordringer, og har derfor haft sin sidste arbejdsdag. Vi ønsker Michael alt held og lykke fremover.