MALERFIRMA SCHMEER A/S HÆVER DERES KATEGORI

De er nu med for tredje år i streg, og har derudover hævet deres kategori i Øens Erhvervsnetværk for hvert år. Malerfirma Schmeer er nu steget til at være Eksklusive Partner, og er derfor én af de største sponsorer i Fremad Amager.

Tillidsforholdet er vokset, hvortil det har været naturligt for den ama’rkanske virksomhed at fortsætte i netværket. Firmaet har været en del af udviklingen fra de første sæsoner i NordicBet Liga, og har nu valgt at forlænge samarbejdet.

Indehaver og direktør, Guido Schmeer (tv. på billedet) og Malermester, Thomas Nielsen ( i midten på billedet):

”Vi er fra Øen, og er placeret herude på Backersvej. Vi har været en del af netværket i flere år, og har oplevet klubben på tæt hold. Vi føler, at tillidsforholdet er vokset for hvert år, og derfor tøvede vi ikke med at stige i rang og forlænge samarbejdet. Vi har flere samarbejdspartnere, der har en fortid i klubben enten som spiller, træner eller leder. Der er sket en fremgang omkring den kommercielle del med rigtig interessante netværksture og flere gode arrangementer. Vi har troet på projektet længe. Vi bakker stort op om fremtiden for Øens Hold, og ser frem til fortsat at følge klubben på tæt hold,” siger Guido Schmeer.

Læs mere om virksomheden her:

https://schmeer.dk/om-schmeer/