JJ KOMMUNIKATION ER NY GULD PARTNER

Kommunikationsbureauet JJ Kommunikation er blevet partner i Fremad Amager og dermed en del af Øens Erhvervsnetværk. Virksomheden skal være med til at brande klubben og Øens Erhvervsnetværk.

»For at sikre et kommercielt grundlag for at drive fodboldklub i dag, er det nødvendigt med en stærk opbakning fra erhvervslivet,« siger Jan B. Jensen, der er indehaver og chefrådgiver i JJ Kommunikation, der har kontor i Trekroner ved Roskilde.

Han mener, at Øens Erhvervsnetværk er et oplagt sted at mødes for virksomheder, der bakker op om fodbolden på Amager.

»Det er vigtigt med et velfungerende erhvervsnetværk, hvor der er muligheder for at skabe forretning, ikke kun med hinanden, men også med hinandens netværk. I dag handler salg meget om at opbygge langvarige relationer, og det kan man gøre i netværket. Det er det, Øens Erhvervsnetværk kan sætte rammerne for,« siger Jan B. Jensen, der har en mangeårig baggrund som sportsjournalist på blandt andet Morgenavisen Jyllands-Posten.

Netværksmøde om Tour-starten i Danmark

For nylig var JJ Kommunikation og Øens Erhvervsnetværk fælles værter for et netværksmøde om Tour-starten i Danmark 2021, hvor den tidligere verdensmester i cykling Alex Pedersen holdt et medrivende oplæg. Omkring 60 medlemmer af Øens Erhvervsnetværk deltog i arrangementet. Netop forskellige typer af aktiviteter er med til at bringe virksomhederne tættere sammen.

»Gennem forskellige typer aktiviteter kan netværket skabe nogle rammer, hvor virksomhederne møder hinanden i mere uformelle sammenhænge. Og det, der skaber værdi, er meget mere end salg og nye kunder. Det er at vidensdele og få ny inspiration sammen med andre virksomhedsejere og beslutningstagere fra en bred vifte af virksomheder i Hovedstadsregionen. Netværket kan også åbne for nye leverandører og eksempelvis samarbejdspartnere,« siger Jan B. Jensen.

Strategi og forretningsudvikling

Andre emner, der er på dagsordenen, når medlemmerne af Øens Erhvervsnetværk samles, er blandt andet ledelse, rekruttering, salg, strategi og forretningsudvikling. Ofte med en ekstern foredragsholder der bidrager med ny viden og inspiration. Derudover samles medlemmerne typisk i forbindelse med hjemmekampene i Sundby Idrætspark, hvor der er netværksmuligheder inden kampene. Jan B. Jensen fra JJ Kommunikation mener, at netværket byder på gode muligheder for fremtiden.

»Der er store perspektiver for at vokse sig større i et område med rigtig mange virksomheder og potentielle medlemmer af erhvervsnetværket. Der er allerede sket en markant udvikling på få måneder, og vi glæder os til at være med til at løfte kommunikationen og marketingaktiviteterne omkring Øens Erhvervsnetværk og udvide kendskabet til det,« siger Jan B. Jensen, der også er begejstret for udviklingen i klubben.

»Med det nye kommercielle setup, er Fremad Amager på vej på en spændende rejse, som vi gerne vil være en del af.«

Læs mere om virksomheden her:

https://oenserhverv.dk/partnere/jj-kommunikation-aps/

Foto:

Bo Tue Knudsen (tv), kommerciel direktør i Fremad Amager, og direktør Mariann Jensen sammen med indehaver og chefrådgiver Jan B. Jensen, (th) med Fremad Amagers kamptrøje. JJ Kommunikation har i øvrigt designet logoet for Øens Erhvervsnetværk.