QWC ER NY BRONZE PARTNER

De har specialiseret sig indenfor vinduespudsning, og har udviklet deres eget udstyr, for at kunne tilbyde markedets mest miljøvenlige service. De har tilmed udviklet et unikt system til professionel udendørs vinduespudsning. Deres teleskopstang har en rækkevidde på helt op til 35 meter, hvilket betyder, at de ikke nødvendigvis har behov for stiger, lift mm.

Virksomheden har ledt efter det helt rigtige fodbold-netværk, og det har de nu fundet på Øen. De har specielt følt et godt drive hos holdet bag Øens Erhvervsnetværk. Det udmøntede sig i en samarbejdsaftale som Bronze Partner.

Jack Kimbork, ejer og direktør hos QWC:

”Vi har længe været ude efter et fodbold-netværk, hvor det gav mening for os. Vi hverken bor, eller har boet på Amager, men det er ikke utænkeligt, at vi måske en dag lander på Øen. Vi føler, der er et godt drive mellem begge parter og en god plan for fremtiden ift. både forretning i netværket og planerne omkring det sportslige.

Det er årsagen til, at vi nu har indgået en samarbejdsaftale med klubben. Vi håber på et langt og godt samarbejde i Øens Erhvervsnetværk,”

Se mere om virksomheden her:

https://www.qwc.dk/