COACH VALI: DEN FYSISKE KAPACITET ER FORBEDRET

I lørdags var Fremad i kamp for første gang i det nye årti. Efter at være foran 0-2 i pausen, blev der indkasseret to mål i anden halvleg. Derfor startede Vali’s tropper ud med en uafgjort. En sejr luner altid, men der var en rigtig positiv ting at tage fra kampen i Helsingør

”I forhold til vores opstart henover sommeren, har vi set nogle gode ændringer. Den fysiske kapacitet er forbedret. Det gælder for hver spiller i truppen, og det kunne aflæses både fra den første uge med de forskellige tests og fra kampen i lørdags. Det er et rigtig godt udgangspunkt, og det betyder, at vi kan fokusere på forbedringer andre steder,”

”Vi så godt ud i flere facetter i løbet af første halvleg. Vores organisation i det defensive og offensive fungerede rigtig godt. Derfor scorede vi også to mål, og holdt nullet i første halvleg. Omvendt kan man sige, at vi tabte koncentrationen i anden halvleg. Det gav nogle problemer med positioneringen, og derfor lukker vi to mål ind i den sidste halve time. I flere perioder så vi gode ud mht. boldbesiddelsen, men det er ikke nok,”

”Det vigtigste i den første træningskamp, var at fuldføre de to halvlege uden skader. Vi kan forbedre os i forhold til vores opbygning af spillet helt fra keeper til angriberne. Det er noget, vi kan finpudse allerede til den kommende kamp mod HB Køge på lørdag,”

Det er blevet tid til den første kamp i Sundby Idrætspark, og der er kick-off kl.15:00 på lørdag mod HB Køge. Der er fri entré til kampen.

Vi ses i Sundby!