ELIMAR FORLÆNGER SAMARBEJDET

De lyser op i den velkendte orange farve, når du kører forbi Englandsvej 401. Elektrikerfirmaet Elimar A/S har nu været en del af netværket hos Fremad igennem mange år. Deres tilhørsforhold til klubben er rigtig stærkt, og de tager gerne medarbejderne med til bold i Sundby, når der fløjtes til kick-off.

Den Ama’rkanske virksomhed skaber lys i hverdagen og støtter op om livet på Øen. Der var heller ikke den store tøven fra ejeren bag virksomheden. Derfor har de nu forlænget deres samarbejde, og fortsætter som Sølv Partner i Øens Erhvervsnetværk.

Jesper Elimar Petersen, indehaver og direktør hos Elimar A/S:

Vi har været med I adskillelige år efterhånden. Elimar og Fremad Amager er låst fast til hinanden, og det virker efterhånden ubrydeligt. Vi har lige siden starten haft en god dialog, og vi føler os værdsat af både klubben og de andre samarbejdspartnere i netværket. Vi er selv Ama’rkanere, og føler os derfor også tæt forbundet med Øens hold. Der er sket en spændende udvikling det seneste års tid både omkring fodboldholdet og i netværket. Vi glæder os allerede til en god forårssæson i Sundby Idrætspark,”

Se mere om virksomheden her:

https://elimar.dk/