COMBI BYG FORLÆNGER SAMARBEJDET

Med mere end 140 ansatte er Combi Byg noget af en størrelse. De holder til på Valhøjs Allé 160 i Rødovre, og der er fart over feltet. Med kompetencer som Hoved- og totalentreprenør, murer, tømrer, VVS, kloak og malerarbejde tilbyder de en bred vifte fra start til slut.

Alle de gode stunder henover det første års samarbejde, er nu mundet ud i en forlængelse. Det betyder, at de nu fortsætter samarbejdet som Netværks Partner i Øens Erhvervsnetværk.

Direktør & partner, Jens Larsen (tv) med sælger hos FAE, Anette Manniche og Projektleder hos Combi Byg/U10 træner for BK Fremad Amager, Jon Mikkel Holm (th):

”I øjeblikket bakker vi faktisk op om både moderklubben og Fremad Amager Elite. Vi har efterhånden knyttet et tæt forhold til klubben på Øen af flere årsager. Vi har flere af vores ansatte, der kommer fra Amager. Derudover vil vi gerne være mere synlige i Københavns kommune. Vi har haft flere rigtig gode stunder både i Sundby og til diverse arrangementer i Øens Erhvervsnetværk, og derfor var vi enige om en forlængelse af samarbejdet,” slutter direktør, Jens Larsen.

Se mere om virksomheden her:

https://www.combibyg.dk/om-combibyg/