HOME AMAGER-SUNDBY ER NY SØLV PARTNER

Med en beliggenhed midt på Amagerbrogade 154, er der mange mennesker, der passerer Home Amager-Sundby. Det giver naturligvis en god placering i bybilledet, til at få fremhævet hus eller lejlighed for potentielle købere.

Der har været god dialog mellem ejendomsmæglerforretningen og Fremad Amager henover en periode, og som gæst til et par arrangementer i Øens Erhvervsnetværk, er indehaveren blevet tiltrukket af det kommercielle univers. Home Sundby har derfor tegnet en aftale som Sølv Partner i netværket.

COO hos Fremad Amager, Janus Kyhl, med Julie Ebbesen og Jan Thomsen fra Home Amager-Sundby:

”Vi oplevede en speciel gæstfrihed. Det gælder både blandt teamet bag den kommercielle afdeling og de andre samarbejdspartnere. Vi ledte efter et netværk, hvor vi kunne passe ind. Det mener jeg i høj grad, vi fandt frem til hos Fremad Amager. Derudover vil vi også rigtig gerne involvere os lokalt, og det styrker vores match mellem begge parter. Vi glæder os til at være en del af netværket, og ser frem til at se Øens Hold i Sundby Idrætspark” slutter Indehaver, Jan Thomsen.

Se mere om virksomheden her:

https://home.dk/ejendomsmaegler/120-home-sundby/