BO TUE KNUDSEN: GOOD HOSTING ER VIGTIGT

Nu kan vi fortælle lidt nærmere om den atypiske transfer i januar måned. Tidligere blev der skrevet flere steder omkring købet af en tribune fra FC Helsingør. Vi kan nu offentliggøre at alle aftaler, og papirer er på plads til en bedre udebane oplevelse. Allerede i efteråret måtte vi desværre placere vores gæster på højen i kulde, regnvejr og uden overdækning.

Derfor blev der allerede i efteråret sat fokus på "good hosting" for vores gæster. Det er kun til udvalgte kampe, at der vil blive lukket helt af nede bag målet ved højen. Til de fleste hjemmekampe, vil alle tilskuere kunne opholde sig på højen eller på tribunen bag målet.

Til kampe med et helt aflukket udebaneafsnit vil de gæstende fans naturligvis have adgang til egen bod med mad- og drikkevarer, samt toiletforhold.

Der skal lyde en stor tak til Københavns Kommune og parterne omkring, for det gode samarbejde med opførelsen af tribunen.

ASA Stilladsservice arbejder på højtryk frem mod forårspremieren mod FC Fredericia, så de tilrejsende gæster får en bedre oplevelse:

"Det har længe været på tegnebrættet, at arbejde på en bedre oplevelse for både hjemme- og udebanefans. Vi rykker os med små, men hastige skridt i forhold til at skabe en bedre oplevelse i Sundby Idrætspark. "Good hosting" er vigtigt for de gæster, vi inviterer til fodbold på Øen.

Vi ønsker at Fremad-fansene får en rigtig god behandling og gode forhold på deres udebaneture, og derfor ønsker vi selvfølgelig at give den samme behandling til de tilrejsende udebanefans, der kommer til Øen. Vi har flere ting i ærmet, og arbejder på flere nye tiltag allerede fra den kommende forårssæson. Vi ønsker at give den bedst mulige oplevelse til alle, når Øens Hold er i aktion," siger Fremad kommercielle direktør, Bo Tue Knudsen.

I løbet af februar måned vil vi sprede flere nyheder omkring de nye tiltag i 2020.