FREMAD HENTER TALENTFULD SVENSKER

På sidste dagen af transfervinduet kan vi nu afsløre en ny spiller i truppen. Den 19-årige Kevin Höög Jansson har senest optrådt for Mjällby AIF, der sluttede på en imponerende førsteplads i Superettan.

De sidste par uger har den svenske alsidige defensive spiller været til prøvetræning på Ama’r. Han har nu underskrevet en aftale med Fremad, og kan trække nr. 15 over hovedet.

Han er blevet fulgt nøje henover de seneste to år af Coach Valli, der har haft ham på ønskelisten i et stykke tid. Efter sin afslutning på prøveperioden havde han efterladt så godt et indtryk, at svenskeren kunne vende retur en dag senere med sine kufferter og en ny tilværelse på Øen.

Cheftræneren ser frem til at få indlemmet Kevin i truppen, og gøre brug af hans defensive kvaliteter:

”Vi bygger videre på tilgangen af de unge spillere, der har et stort potentiale. Det er en spiller, der giver os en anden dimension i det opbyggende spil. Med sit venstreben, en stærk fysik og en god attitude får vi en spiller, der kommer til at passe godt i vores trupsammensætning. Han er en alsidig spiller, der kan bruges både som venstre centerforsvar og defensiv midtbane som 6’er,”

”Kevin har været en del af truppen i 10 dage som prøvespiller, og vi fik set, hvad vi havde håbet på. Vigtigst af alt, viste han på de 10 dage, at han virkelig ville være Fremad-spiller. Det var en afgørende faktor, og vi ser frem til at få ham på holdkortet,” siger Coach Azrudin ”Valli” Valentic.

Höög Jansson når lige præcis at modtage sin rejsepakke lørdag, og flyver derfor med resten af truppen til Tyrkiet på søndag og 15 dage frem.

#ÄntligenKevin

Foto: Martin Timm