DESIGN FLOWER ER NY NETVÆRKS PARTNER

Med deres beliggenhed i stuen på Fisketorvet har de gjort en stor del ud af udsmykningen. Da Fremad i efterårssæsonen introducerede samarbejdspartnerne til Pre-Match arrangementerne, var Design Flower allerede en del af det nye setup. Med blomster i de rigtige farver, sørger de for udsmykningen på bordene, når samarbejdspartnerne samles i Fremad-teltet.

Det gode samarbejde har nu udmøntet sig en samarbejdsaftale mellem Design Flower og Fremad Amager. Derfor indgår de nu som en del af Øens Erhvervsnetværk.

Ejer af Design Flower, Ibrahim Özogul og sælger hos Fremad Amager, Anette Jensen:

”Anette har været så god til at sørge for et godt samarbejde. Hun har været tilgængelig og meget interesseret i os og vores forretning. Vi er stolte over at kunne være en del af de gode arrangementer til hjemmekampene i Sundby Idrætspark. Jeg tror, at samarbejdet kan give vores forretning en god eksponering i en netværkskreds med mange forskellige type virksomheder. Vi ser frem til at være en del af Øens Erhvervsnetværk," siger Ibrahim Özogul.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.design-flower.dk/