KASTRUP STRANDPARK ER NY MAD PARTNER

De har allerede leveret et højt serviceniveau på Kastrup Strandpark 1. Som lokation til flere netværksmøder har de huset mange samarbejdspartnere til både mindre og større arrangementer. Selv havde de en stor interesse i at opbygge et godt lokalt samarbejde. Efter et godt arrangement og en endnu bedre samtale, faldt valget på Fremad Amager. De er nu også en del af den pulje, der sørger for god bespisning til Pre-Match arrangementerne i Sundby Idrætspark.

Indehaver hos Kastrup Strandpark, Mesut Sertdemir, ser gode ligheder i samarbejdet:

”Vi har allerede opbygget et godt samarbejde via diverse arrangementer. Vi ser hinanden i øjenhøjde, og det er ikke så formelt. Der sker mange ting hos Fremad Amager, og det er samme tilfælde her i restauranten. Vi står med brede smil og åbne arme, når vores gæster besøger os. Forholdet til Øen er specielt for begge parter, og derfor var det lokale samarbejde helt naturligt. Vi ser frem til mange flere gode stunder i netværket,” slutter Mesut.

Se mere om virksomheden her:

http://kastrupstrandpark.dk/

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk