FORBEDRINGER AF VIP-OMRÅDE

Der bliver arbejdet på mange ændringer i øjeblikket frem mod forårssæsonen. Én af disse, er at forøge pladsen til samarbejdspartnerne - men hvorfor?

I det seneste halvår er antallet af samarbejdspartnere fordoblet, og man vil nu lave en forbedring af afsnittet, så der er plads til både en ny bar og et seperat afsnit kun til TV og presse. Sundby vil fremover have tv-folk på plads til hver hjemmekamp, grundet den nye streaming-aftale.

Bo Tue Knudsen glæder sig over ændringerne:

"Til at starte med kiggede vi ned på bordet og lagde en strategi til at både vækste med tiltag og i antallet af samarbejdspartnere. Vi har vækstet på flere parametre, og det er rigtig stort. Derfor har vi arbejdet på lidt ændringer og forbedringer. VIP-teltet var første skridt på vejen, og nu kan vi få lavet et afsnit med både udendørs- og indendørsservering. Derudover forøger vi også pladsen i området. Der er flere tiltag på vej for at gøre oplevelsen bedre i Sundby, og vi har flere nyheder i vente før forårspremieren" slutter Bo Tue Knudsen.