MIN BOLIGHANDEL ER NY KLUB PARTNER

De har gjort en forretning ud af at benytte digital markedsføring og effektiv annoncering. De møder op til en uforpligtende salgsvurdering ganske gratis. Den effektive annoncering bliver også markeret via andre boligmægleres hjemmeside. Siden 2007 har de alene fokuseret på onlineannoncering. Derfor er der også et stort fokus på markedsføring-værktøjerne med brug af video, drone og virtual staging. Lokalt i 2300 er Min Bolighandel nu blevet en del af Øens Erhvervsnetværk.

Indehaver og ejendomsmægler MDE, David Lorentzen har længe været fanget af fodbolden på Amager:

”Der er flere årsager til beslutningen om at blive en del af Øens Erhvervsnetværk. Opblomstringen af Øens Hold henover de seneste par år, har været interessant. Med projektet omkring netværket i fodboldklubben, har jeg også fundet nogle prioriteter, der giver mening for os. Med den gode eksponering og muligheden for at møde andre lokale virksomheder, gav det lige pludselig rigtig meget mening. Så gør det heller ikke noget, at holdet startede ud med en klassesejr mod FC Fredericia i lørdags,” slutter David.

Se mere om virksomheden her:

https://minbolighandel.dk/kontakt/min-bolighandel-amager/medarbejdere-amager/