TALENTSATSNINGEN ER PÅ RETTE VEJ

På en ekstraordinær generalforsamling blev det besluttet at BK Fremad Amager indgår i overbygningsaftalen med Fremad Amager Elite. Dette blev vedtaget med et stort flertal blandt

de fremmødte personer i klubhuset på Sundbyvestervej.

Hos B1908 blev der også afholdt en ekstraordinær generalforsamling. Her var der tilmed rigtig positive resultater, hvor overbygningen også blev vedtaget med et stort flertal.

Et vigtigt spadestik er taget, og nu er licensansøgningen til ungdom sendt afsted.

Adm. Direktør, Michael Jahn:

”Jeg er glad for udviklingen af vores arbejde med talentdelen henover de sidste par måneder. Nu kan vi se fremad i forhold til opbygningen af ungdomsakademiet, og vi går en spændende fremtid i møde med selve talentsatsningen. Det har været en høj prioritet at få dette på plads, og vi er glade for de gode resultater ved afstemningerne” siger Michael Jahn.

Head of Coaching, Philip Hansen:

”Det betyder, at vi nu har taget det første rigtige, men vigtige, spadestik. Vi er fuldt i gang med selve benarbejdet, og afleverede vores licensansøgning (ungdom) mandag den 2. marts. Med dette håber vi at blive indlemmet i licenssystemet i maj-måned. Med en indlemmelse i systemet, er det et tegn på, at vi er på rette vej. I øjeblikket er vi undervejs med rekrutteringen af de rette kandidater til hele talentsektionen,” siger Philip Hansen.