SUNDHED OG ERNÆRING I HØJSÆDET

I tre måneder har vi en ung skarp kvinde tæt på spillerne og staben. Nicoline er i praktik de næste tre måneder med fokus på ernæring og sundhed. Hun skal observere kosten blandt spillerne (måske også hos staben), og hjælpe dem med at få en bedre forståelse og viden om, hvad de indtager. Kosten er rigtig vigtig, og håbet er at en forøget fokus på kosten, kan forbedre egenskaber som udholdenhed og styrke.

”Jeg har haft et ønske om at lande en praktikperiode hos Fremad Amager siden mit første semester. Jeg er vildt glad for at kunne være en del af den daglige gang i klubben. Jeg har selv spillet i Fremad Amager, og har været i Sundby med min far, siden jeg var helt lille. Jeg håber, at kunne hjælpe med min nuværende viden omkring makronæringsstoffer (protein, fedt, kulhydrater etc.), og spillerne har taget rigtig godt imod mig og mine ideer. Allerede nu har jeg fået god feedback fra spillerne, og det hjælper mig meget i forhold både min praktik og min egen læring,” siger Nicoline.