VALLI: DET VAR DEJLIGT AT VÆRE TILBAGE IGEN

Det var en utrolig vellykket forårspremiere i Sundby Idrætspark – Cheftræneren var meget tilfreds med store del af kampen:

”Der var to forskellige ting at forholde sig til ud fra præstationen mod FC Fredericia. Det var én af de kampe, hvor vi kunne straffe modstanderen efter behag. I dette tilfælde hele fire gange. Jeg synes, det viser hvor meget, vi har arbejdet med ansvarligheden som hold. Det var noget af det, vi arbejdede intensivt med på træningslejren, og jeg er meget tilfreds med store dele af kampen. Jeg var specielt tilfreds med, hvordan vi straffede dem med de fire mål. Vi var overvågne og skarpe,”

”Den anden ting vi kunne forholde os til, var det sidste kvarter i kampen. Vi tillod dem at komme tilbage ind i kampen med to hurtige mål. Det var unødvendigt og sløset. Det er selvfølgelig ting, vi skal eliminere i de kommende kampe. Kampen er altid 90 minutter plus det løse, og der skal spilles fodbold indtil dommerens sidste fløjt. Vi gav afkald på vores ansvar som hold, og så ryger koncentrationen som det næste,”

”Som det sidste punkt vedrørende årets første kamp, må jeg igen tage hatten af for opbakningen. Det regnede og blæste meget både før, under og efter kampen. Jeg håber, alle fik det ultimative ud af eftermiddagen i Sundby. Tak til de mere end tusinde tilskuere på lægterne, det var dejligt at være tilbage igen,”

”Vi skal tage de første 75 minutter med fra forrige kamp. Vi har heldigvis haft en lang uge med forberedelse til det kommende opgør. Det er ikke et nemt sted at spille. Det er en meget svær bane, og vi skal forberede os på en rodet fodboldkamp. Det handler om at finde den rigtige måde at vinde kampen på,” slutter Coach ”Valli”

Det bliver jo desværre en kamp uden tilskuere på lægterne – derfor kan kampen følges på Viaplay og via Fremad-Twitteren fra kick-off kl. 15:00.

#AltidPåHjemmebane