SCAN COFFEE ER NY BRONZE PARTNER

De kommer med mere end 20 års erfaring i branchen, og har budt på kaffeløsning hos små og større virksomheder i hele landet. De sætter en stor ære i at tænke på miljøet, og tilbyder som et af de eneste firmaer Co2 neutrale kaffeløsninger.

De har en rolle at spille blandt samarbejdspartnere, når der skal tankes kaffe i kopperne til kampene i Sundby.

Endnu engang kan vi bryste os af at have en tidligere spiller med i kredsen – Scan Coffee Group er nu en del af Øens Erhvervsnetværk.

Partner hos Scancoffee Group, Christian Rekling:

“Som tidligere spiller hos Øens Hold i ungdomsårerne, føler jeg mig tæt forbundet til selve klubben. Nu er jeg en del af klubben igen, og vi er spændte på at blive etableret i Øens Erhvervsnetværk. Nu har vi haft en god lejlighed til både at komme tættere på klubben og holdet bag det kommercielle univers. Det er nogle spændende tiltag, og der er gode muligheder for at dyrke et nyt netværk. Vi glæder os til at dyrke sammenholdet i og omkring klubben,” siger Christian.

Se mere om virksomheden her:

https://scancoffee.dk/