DIVISONSFORENINGEN UDSÆTTER KAMPE I DANSK FODBOLD

Beslutningen om udsættelse af kampene i ligaen, er nu truffet på baggrund af anbefalingerne fra myndighederne. De kommende kampe henover de næste to uger vil derfor blive udskudt på ubestemt tid. Det gælder både i 3F Superligaen, NordicBet Ligaen og 2. division.

Derfor vil fredagens kamp mod Kolding IF i Sundby ikke blive afviklet som planlagt.

Sådan lyder beskeden fra Divisionsforeningen:

”Præcist hvad det får af betydning for afviklingen af turneringerne kigger vi på i den kommende tid. Her og nu handler det i første omgang på at reagere på myndighedernes udmeldinger og sikre, at vi i dansk fodbold gør, hvad vi kan for at mindske smitterisikoen. Vi følger fortsat med i de udmeldinger, der kommer fra myndighederne. Hvad der rent praktisk kommer til at ske med de udsatte kampe og resten af sæsonen melder vi ud, når vi ved mere, lyder det fra Divisionsforeningens direktør Claus Thomsen.

Vi holder jer opdateret.