GET FIT FOOD ER NY BRONZE PARTNER

Han startede i en 2-værelses lejlighed - men så tog det fart! Hos ”Get Fit Food” har Martin brugt mange år på at kombinere sin hobby (Fitness) med sine færdigheder som kok.

Hos ”Get Fit Food” har Martin brugt mange år på at kombinere sin hobby med sine færdigheder som kok. Han har med sit hjertebarn opbygget et spændende koncept med en rigtig flot vækst i virksomheden.

Både han og Bo Tue Knudsen kunne finde mange paralleller i et samarbejde – derfor bliver både staben og spillerne introduceret til en ny mad-ordning, og en ny virksomhed indgår i Øens Erhvervsnetværk.

Med sit store fokus på sport og sundhed, ser Martin frem til at prøve sig af i en ny kundegruppe hos Øens Hold:

”Det her er et meget stort og spændende skridt for min virksomhed. Jeg startede ud i en 2-værelses lejlighed, hvorefter jeg lånte et køkken i weekenderne, og står nu med mit eget storkøkken i Skovlunde. Jeg har involveret mig i fitness i mere end 15 år, og sport er en stor del af min hverdag. Efter en snak med Bo omkring holdets situation, og fandt hurtigt en vej til at bidrage. Specielt ønsker jeg at undgå madspil og sørge for de rette portioner, som kunden ønsker sig. Der leveres til både virksomheder og private, og med samarbejdet håber jeg at blive introduceret til nye potentielle kunder i Øens Erhvervsnetværk,” siger Martin Dinesen.

Læs mere om Get Fit Foot lige her:

https://getfitfood.dk/

#ØensErhvervsnetværk