COACH VALLI: VI SKAL STÅ SAMMEN - HVER FOR SIG

Det er en svær tid i øjeblikket både på og udenfor banen. Forleden kunne statsministeren i samarbejde med sundhedsmyndighederne fortælle, hvordan corona-virussen breder sig. Cheftræneren har med anbefalinger fra netop regeringen og Divisionsforeningen reageret på vegne af truppen og sin stab. Det gjorde han allerede torsdag eftermiddag ved at sende alle hjem på ubestemt tid.

”Det er noget, vi skal tage seriøst det her. Vi har et sundhedsvæsen, der arbejder mere end man kan forestille sig i øjeblikket. De står i første række til at tage sig af tusindvis af bekymrede mennesker. Det er dem, vi skal tænke på i den her situation. Når de her anbefalinger kommer fra sundhedsmyndighederne, skal vi naturligvis reagere på det. Derfor sendte vi alle spillere og folk i staben hjem i torsdags.

Vi tager situationen alvorligt, og vi skal stå sammen hver for sig. Vi følger vi anbefalingerne og retningslinjerne fra både regeringen og Divisionsforeningen. Herfra holder vi øje med, hvordan situationen udvikler sig. Tag godt om hinanden og jeres nærmeste,” slutter cheftræneren.

God weekend, Ama’r – og pas godt på hinanden!