CODAN ER NY NETVÆRKS PARTNER

”Vi sikre dig, hvis uheldet er ude” – Det siger næsten sig selv. Codan tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Men vigtigst af alt, rådgiver de også deres kunder om forebyggelse. Ideen om et samarbejde kommer af interessen for sportens verden. For Mortens vedkommende handler det også om mere en forretning og netværk. Ligesom flere andre samarbejdspartner har den tårnhøje ’targetman’ også spillet I Fremad som ungdomsspiller. Da muligheden bød sig efter en samtale med Janus Kyhl, var Codan ikke i tvivl.

Derfor indgår de nu som en del af Øens Erhvervsnetværk.

Erhvervsassurandør, Morten Vestergaard:

”Jeg oplevede en vis passion både hos Janus og de andre samarbejdspartnere i netværket. Derudover har jeg et rigtig tæt forhold til klubben, hvor jeg spillede som ungdomsspiller. Der var ikke så meget tvivl, da muligheden opstod for at indgå et samarbejde. Vi er også tiltrukket af de mange forskellige tiltag for at kunne netværke. Der er mange specielle events, der gør det attraktivt at møde nye relationer og hjælpe hinanden. Det kommer vi til at dyrke rigtig meget, og vi vil selvfølgelig også være med på lægterne til kampene i Sundby,” siger Morten Vestergaard.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.codan.dk/