MICHAEL JAHN: VI SKAL UDVISE ANSVARLIGHED

Situationen er ikke blevet mindre alvorlig henover den seneste par uger. Konsekvenserne er store helbredsmæssigt i samfundet og økonomisk for erhvervslivet. For knap to uger siden blev spillere, staben og administrationen hjemsendt. For at begrænse smittefaren bedst muligt skulle der ageres hurtigt.

Derfor vil Fremad Amager nu, som mange andre klubber i dansk fodbold, gøre brug af den kompensationsordning regeringen præsenterede.

Fremads adm. direktør, Michael Jahn:

”Først og fremmest handler det om at tænke vores medarbejdere og deres familiers helbred. Allerede da de første anbefalinger kom fra regeringen, tog vi beslutningen om at sende alle hjem. Det er en alvorlig situation i forhold til sygdommen, og vi skal udvise ansvarlighed. Udover de enkelte medarbejdere i administrationen, der fortsætter med at arbejde hjemmefra, er den resterende del af virksomheden blevet bedt om at indstille arbejdet på ubestemt tid.

Vi er meget taknemmelige for den kompensationsordning, der støtter dansk erhvervsliv. Det betyder, at vi kan bevare strukturen i virksomheden både nu og på den anden side af krisen. Der er udvist stor forståelse fra spillere, staben og vores medarbejdere i administrationen. Vi følger fortsat anbefalingerne fra regeringen,” siger Michael Jahn.

Kun enkelte medarbejdere i administrationen fortsætter med at arbejde hjemmefra i den kommende periode.

Foto: Flemming Slabiak