ARISTO ER NY MAD PARTNER

Med deres indbydende indretning, smagsfulde retter og en storslået udsigt, er Restaurant Aristo bestemt et besøg værd.

Med et mix af nordisk/fransk mad, forsøger de at skabe en nydelig oplevelse til både private gæster og virksomheder. Der er plads til 80 gæster inde i restauranten, der også indeholder konferencelokaler. Derudover nærmer vi os sommer-perioden, hvor der også vil være mulighed for at nyde solen på terrassen.

Med en lille forsinkelse kan vi nu offentliggøre Restaurant Aristo som ny Mad Partner i Øens Erhvervsnetværk.

Manawar Hussain, indehaver af Restaurant Aristo (th. på billedet):

”Jeg elsker sport, og det har altid været en stor del af mit liv – især fodbolden. Der sker mange spændende ting hos Fremad Amager, og jeg fik en rigtig flot introduktion af hele klubben og netværket via Anette. Vi ligger placeret på Bryggen, og det tog mig ikke længe at tage en beslutning. Det betyder meget for os at være en del af det lokale, og derfor støtter vi op om Øens Hold. Vi er samtidig glade og stolte over, at kunne levere dele af oplevelsen til Pre-Match arrangementerne for de andre samarbejdspartnere på udvalgte kampdage i Sundby Idrætspark,” siger Manawar Hussain.

Læs mere om Aristo:

https://restaurantaristo.dk/

#ØensErhvervsnetværk