LEJEAFTALE ER PÅ PLADS MED UNG GHANESER

Her i disse krisetider, kan vi dog sprede lidt gode nyheder. På træningslejren i Tyrkiet havde vi et par prøvespillere med under nogle forskellige træningspas. Her imponerede en ghanesisk kantspiller, og trænerstaben udvalgte ham derfor som et varmt emne. De sidste par måneder er der blevet arbejdet hårdt på at få de fornødne papirer på plads, hvor covid-19 krisen ikke har gjort det nemmere. Den 18-årige Emmanuel Bio er nu officielt Fremad-spiller på en lejeaftale, der løber forårssæsonen ud. Han kommer fra FDC Vista. Nu må vi afvente og se, hvordan situationen udvikler sig med genoptagelsen af NordicBet Liga.

Han har tidligere været tilknyttet Cheetah FC i hjemlandet sammen med vores nuværende ghaneser, Emmanuel Toku, og de to unge drenge glæder sig helt vildt til at blive forenet igen.

Vi er tilbage med dugfriske billeder, når den unge mand lander i Danmark indenfor et par uger. Det gør han i følgeskab med vores "nye" angriber, Momo Fanyé Touré, der ikke fået tilladelse til at rejse til Danmark før nu, grundet en hel del forsinkelser og Covid-19 situationen.

#WelcomeBio #EmmanuelBio