STORE FREMSKRIDT I TALENTUDVIKLINGEN

Ikke nok med at drengene er på banen igen, er der en lige så fantastisk nyhed.

Fremad er i dag blevet tildelt halvanden stjerne i DBU's Klublicenssystem for talentudviklingsmiljø.

Dermed anerkender DBU det store arbejde, der er blevet udrettet i talentsektoren hos Fremad Amager Elite. Talentarbejdet drives i samarbejde med moderklubberne BK Fremad Amager og B.1908.

Den halvanden stjerne betyder, at U13-14-15 får mulighed for indrangering i fællesrækkerne under DBU København og DBU Sjælland.

Derudover er vi et skridt nærmere for at få U17- og U19-holdene i nationaldivisionen, der kræver to stjerner.

COO hos Fremad Amager, Janus Kyhl, er stolt af den flotte og hurtige fremgang:

”Jeg er enormt stolt af hele administrationen og de mange dygtige trænere og ledere, der har gjort dette muligt. Det gør sig gældende for både BK Fremad Amager og B.1908. Med mange timers hårdt arbejde og en dedikeret indsats, har man nu skabt fundamentet for et godt udviklingsmiljø,”

”Det høster vi nu frugten af, på papiret. Det samme gør sig gældende i dagligdagens talentudviklingsmiljø, der er skabt til de unge drenge. Nu bliver der arbejdet på at nå de næste skridt i den her proces. Det har været et stort ønske for ejerne at få denne del opfyldt som en del af klubbens langsigtede mål for talentudviklingen. Med den korte tid Philip (Head Of Coaching) har været en del af dette, har vi nu indløst den første store fremgang,”

”I dag fejrer vi det for en kort stund, med vi er allerede fuldt fokuseret på yderligere udvikling af talentakademiet og ungdomssatsningen, der kun lige har set sin begyndelse. Jeg er overbevist om, at vi i de kommende år vil se Fremads ungdomshold i de nationale rækker. Det bliver fortsat et yderst spændende projekt, der handler om det ultimative mål om at udvikle egne spillere til førsteholdet,” slutter Janus Kyhl.

Øens bedste hold - med afstand.

Foto: Flemming Slabiak