HØJT HUMØR ONLINE

May 14, 2020

Der var ikke et øje tørt hos samarbejdspartnerne til online-netværksmøde. Som man nok kan se på billedet, var nogle af de første deltagere på banen med flere guldkorn – "Mødet er en god anledning til at tage bukser på, når nu kameraet bliver brugt,"

 

 

Der blev givet en opsummering på de seneste ugers informationer omkring genoptagelsen af fodbolden og fortalt lidt om afviklingen af træning og kampe. Selvom det ikke er helt nemt at få netværket alle sammen via et online-møde, var der rigtig god stemning blandt deltagerne.

 

Vi håber snart at kunne samle samarbejdspartnerne til et fysisk arrangement – selvfølgelig med passende afstand.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk