ÆNDRINGER I DEN KOMMERCIELLE AFDELING

Forrige sommer kunne Fremad præsentere nye kommercielle kræfter til administrationen. Janus Kyhl tiltrådte i klubben efter en lang periode hos FC Helsingør. Han har ytret et stort ønske om at forfølge andre muligheder i erhvervslivet, og derfor fratræder Janus sin stilling som COO hos Fremad Amager i slutningen af juni.

”Jeg havde nogle spændende opgaver foran mig på første arbejdsdag. Heriblandt at bygge fundamentet for talentsatsningen, hvor vi forleden kunne modtage en rigtig flot placering med en indrangering på halvanden stjerne. Med de ambitiøse planer i den her klub, var indrangeringen et rigtig vigtig skridt på vejen mod fremtidens talentakademi på Amager,”

”Det er en klub, jeg glæder mig til at følge tæt i årene fremover - både hjemmefra og ind imellem på lægterne i Sundby, når tiden tillader det. Gennem den seneste tid, har jeg ønsket at forfølge andre muligheder indenfor erhvervslivet. Nu hvor sæsonen lakker mod enden, følte jeg, at det var det rette tidspunkt for en afsked,” slutter Janus Kyhl.