KAPTAJN-GABEL: NÅR FØRST VI ER PÅ BANEN, ER DER FULD POWER

Efter et langt spilstop og masser af tid på hjemmefronten, har kaptajnen brugt tiden fornuftigt med sin bedre halvdel og deres lille søn.

Det er blevet til lange cykelture og løb på landevejene, og fælleskabet i truppen har været et stort savn.

”Det har været dejligt med noget kvalitetstid med familien. Men, det er skønt at være retur i Sundby – solen skinner, og det er dejligt at se drengene igen. Efter at have brugt meget tid på individuel træning med cykling og løb, gør det en stor forskel at være en del af fælleskabet igen. Det man savner mest, er selvfølgelig at kunne opholde sig i omklædningsrummet og fællesrummet. Det er ikke det samme at komme til træning omklædt til træningstidspunktet, og derefter forlade træningsbanen efter træning,”

”Umiddelbart tilvænner man sig hurtigt restriktionerne. Der skal selvfølgelig holdes noget afstand før og efter træning. Når først vi er på banen, er der fuld power. Det har faktisk været de bedste træningspas i træk efter hinanden, i rigtig lang tid. Det må betyde, drengene har savnet bolden, og samtidig har holdt sig i god form. Det ser positivt ud, og folk er skarpe,”