COACH VALLI: SPILLERNE HAR VENDT DET TIL NOGET POSITIVT

Cheftræneren sætter lidt ord på den specielle periode henover de seneste par måneder – han er dog mødt ind til en top motiveret trup, der er klar til at genoptage sæsonen om få dage, når Kolding IF kommer på besøg i Sundby:

”Det er intet mindre end fantastisk at være tilbage igen. Det er dejligt at se allesammen, og se de store smil på læben hos folk. Det har været en rigtig hård periode med meget uvished, men fokus er rettet på lørdagens kamp,”

”Effekten af en lang pause kunne måske have været negativ. Spillerne har vendt det til noget positivt, og den individuelle energi og lyst er stor. Spillerne sætter større pris på at kunne spille fodbold dagligt. Det er først, når noget mangler eller går i stå, at man indser vigtigheden af at nyde momentet. For drengene handler det om at give den fuld power igen,”

”Det mest overraskende efter genoptagelsen af vores træningspas, er den fysiske kapacitet hos spillerne. De er derudover top motiveret, og arbejder hårdt. Man kunne godt frygte at den fysiske kapacitet ville være lidt svækket efter så lang en pause. Jeg er imponeret over deres arbejdsradius og motivation,”

”Det er svært at forudsige, hvad vi møder ind til på kampdage nu. Vi kender restriktionerne, og de regler vi skal følge. Vi arbejder ud fra den samme rutine, bedst muligt. Der er nogle spørgsmålstegn hvad angår den fysiske kapacitet ved en kamp efter en lang pause. Det hjælper rigtig meget på forholdene at kunne bruge fem udskiftninger i en kamp fremfor de sædvanlige tre. Det kan måske ændre kampen, og gøre en forskel i slutminutterne. Det bliver vi klogere på, når vi genoptager ligaen på lørdag,” siger Coach Valli

Kampen bliver ikke vist i tv, men kan følges på Viaplay eller Fremad Twitteren. Der er kick-off i Sundby kl. 16:00.