CAKA: FANSENES PASSION OG OPBAKNING FRA LÆGTERNE VIL MANGLE

Vi valgte at give ham lidt blod på tanden med en video som optakt, og det er eftersigende lykkedes. Der er nu under 24 timer til at bolden ruller igen, og det har Caka set frem til længe:

”Jeg er så klar, og har ventet længe på dagen i morgen. Vurderet på en skala fra et til 10, ligger jeg på omkring 100. Efter at have set nogle af mine aktioner fra torsdagens video, blev jeg kun endnu mere motiveret,”

”Vi har trænet i en kort periode, men det føles fantastisk at være tilbage på banen. Det handler om det mentale efter to svære måneder. Efter en periode hvor man har været lukket inde derhjemme, handler det om at komme tilbage i en normal rytme. Nu er jeg klar til at indtage Sundby igen og kæmpe for Fremad,”

”Det bliver selvfølgelig mærkeligt at spille under der her omstændigheder. Fansenes passion og opbakning fra lægterne vil mangle, når der sættes en hård tackling ind. Vi må forsøge at medbringe deres opbakning rent mentalt. Det er, som det er. Drengene og jeg er så klar til at komme i aktion igen,”