COACH ’VALLI’: VI SKAL VÆRE MERE LOYALE OVERFOR VORES EGET MÅL

”Fra mit perspektiv, startede kampen som vi ønskede det. De lagde et pres på vores bagkæde, men vi var gode til at spille os ud af presset. Både Kevin og Heini slog gode bolde modsat til vores wingbacks. Vi fik åbnet defensiven med fornuftige kombinationer. Vi havde et rigtig godt fokus på det offensive spil, og fik hurtigt styr på den defensive struktur i første halvleg. Kolding skabte derfor ikke noget farligt i den periode,”

”Første mål fra Rabeï er på en rigtig høj hylde, og det var en flot individuel præstation. Derefter prøvede de at åbne kampen til deres fordel. På 2-0 målet gør vi det hele rigtigt. Det var lige efter fodboldbogen. Engel sendte Pierre afsted på kanten, og han fandt Munksgaard ved bagerste stolpe. Det var også et flot mål og en god afslutning på første halvleg,”

”Anden halvleg var derimod en skidt start. Kolding kom ud med et højt pres, og var fokuseret på det offensive presspil. Men det var til gengæld en mulighed for at åbne deres bagkæde. Vi havde et par store chancer, og vi tabte lidt selvtillid med de brændte chancer. Efter den periode, gik Kolding ’all in’ på bolde i feltet fra begge sider. To gange i træk indenfor et kvarters tid, scorede de to mål på samme facon. Vi skal være mere loyale overfor vores eget mål og forsvare det bedre – noget bedre end det vi viste med de to indkasserede mål i dag. Nu er vi tilbage igen, og må fokusere på næste weekends opgør,”