ENGEL: VI SKAL BARE UD OG MOSE PÅ

”Det er klart, når man smider tre point imod Skive på udebane, så vil man bare gerne have vasket tavlen ren. Det var lange tre måneders ventetid. Med dét sagt, så var det utrolig dejligt at komme tilbage igen og spille om point. Fansene havde skabt en god kulisse med bannere på Sunny Side, og det var en kæmpe fornøjelse. Selve kampdelen var været utrolig savnet, og det samme var stemningen i Sundby. Vi glæder os helt vildt, til de kan komme tilbage og bakke os op,”

”Der venter os et hårdt program indtil slutningen af juli. Det bliver hårdt både fysisk og psykisk, da man godt kan blive slidt op med så mange kampe på kort tid. Vi skal bevare den samme tilgang til det og ikke skåne os selv. Vi har en stor og bred trup, og kan benytte fem udskiftninger hver kamp. Der skal moses igennem, og vi skal klø på. Så er jeg sikker på, vi får nogle gode resultater hjem,”

”Det giver sig selv, at Kolding-kampen ikke endte som ønsket. Det gør altid ondt at være foran og så smide det væk. Kampen er overstået, og vi må videre. Jeg synes, kampen viste os, at når vi spiller på vores præmisser, så er vi et dødgodt hold. Vi skal spille den form for fodbold imod Roskilde. Jeg ved godt, det her er en kliche, men vi skal score mål for at vinde kampe og holde dem fra at score. Som indikeret tidligere, er vores fysiske form rigtig god, og vi skal bare ud og mose på,”

Der er kampstart i morgen kl. 13:00 i Roskilde - kampen kan streames på Viaplay eller følges via Fremad-Twitteren.

Foto: Martin Timm