VALON: DET ER STOLPE UD LIGE NU

I forrige kamp fik han sit comeback efter mere end et halvt år væk fra ligaen. I dag kunne vores midtbane-slider så indgå i startopstillingen. Valon var glad for at være tilbage på banen fra start, men der skal arbejdes endnu hårdere for at komme tilbage på rette kurs:

”Det er både rart og vigtigt at være tilbage igen. Som sagt, har jeg ikke spillet fra start i mere end et halvt år. Jeg har savnet at spille, og være en del af holdet som kampaktuel. Derfor betyder det alt at være tilbage på banen,”

”Vi lukker to dumme mål ind, i hver sin halvleg. Vi har to-tre store chancer i kampen, og skal være mere kyniske foran mål. Det er ikke til at sige, hvad der sker i øjeblikket. Det er stolpe ud lige nu, og vi må arbejde endnu hårdere for at komme tilbage på den rette kurs,”

”Vi kigger hverken op eller ned. Det er der ingen grund til. Vores fokus er på næste kamp, der heldigvis er allerede på onsdag. Vi skal ud og vinde den kamp imod Næstved. Det skal simpelthen være tre point, og så tager vi den derfra,”

Fremads næste kamp spilles onsdag den 10. juni, hvor Næstved Boldklub kommer på besøg. Der er kick-off kl. 17:00 i Sundby.

Forza Fremad!

Foto: Gonzales Photo / Rune Mathiesen (Rune Photo)