SUNDBY ÅBNER FOR FODBOLDEN

Her til eftermiddag fik vi det konkrete svar omkring tilskuere til vores kamp på klubbens 110-års fødselsdag onsdag den 10. juni.

Sundby er nu godkendt til at have maks. 500 personer til kampen imod Næstved!

Grundet det lave antal tilladte personer til kampen, vil der til morgendagens opgør blive prioriteret en adgang for sæsonkortholdere, en gruppe frivillige og netværkspartnere i Fremad Amager. Derudover er der allerede to spilletrupper, stab/administration, vagter, bolddrenge, TV-hold og akkrediteringer mm.

Derfor vil der ikke komme nogle billetter i salg til denne kamp for hjemme- eller udebanefans. Lige nu kan vi ikke svare på, hvordan det vil forløbe til de andre hjemmekampe.

Ønskescenariet er, at kunne åbne op for mere end de 500 tilskuere i Sundby Idrætspark til de fremtidige kampe. Divisionsforeningen og klubberne arbejder på at få hævet antallet af tilskuere på de danske stadions. Vi holder jer opdateret.

SÆSONKORTHOLDERE:

Sæsonkortholdere fik sidste uge besked om annullering af sæsonkort, da det lignede en sæson uden tilskuere på lægterne.

For de fans der valgte enten muligheden med en foræring til klubben af deres tilgodehavende, eller de fans der ønskede en rabat til den kommende sæson, vil I sæsonkortholdere, kunne benytte jeres sæsonkort til hjemmekampene i Sundby Idrætspark for resten af sæsonen. I modtager mere info på mail indenfor den næste times tid, hvor der også kommer info omkring adgangskrav, placering mm. til kampen i morgen.

Til de sæsonkortholdere der ønskede en refusion, vil I nu have en deadline på at tilbagetrække jeres refusion. I modtager mere info pr. mail indenfor den næste times tid.

Netværkspartnere får også besked pr. mail omkring adgangskrav, placering mm. til kampen i morgen aften.

Indtil videre forholder vi os til kampen i morgen, og kan ikke besvare spørgsmål omkring de resterende hjemmekampe, da flere ting kan ændre sig – herunder det tilladte antal tilskuere.

FORZA FREMAD!

Foto: Flemming Slabiak