FØDSELSDAGS HØJDEPUNKTER (1-0)

June 12, 2020

Vi fik den ønskede gave på den store dag – 3 vigtige point i ligaen!

 

Der vil være en længere sekvens af det røde kort i highlight-pakken. Fremad indsendte torsdag en protest for det andet gule kort til Lukas Engel, der blev vekslet til et rødt kort. Både Engel og ’Valli’ mente, det andet gule kort var meget hårdt dømt.

 

Engel havde følgende at sige om situationen:

 

”Jeg oplever, jeg kommer i høj fart med bolden. I duellen mærker jeg kontakt. På billederne er det ikke til et gult kort. Jeg forsøger at rejse mig lynhurtigt, og får et puf i ryggen blot ét sekund senere. Jeg havde ingen fokus på dommeren, og appellerede heller ikke for et straffespark. Jeg havde kun fokus på bolden, og da bolden endelig var væk fra mig, nåede jeg kun lige at vende mig rundt til synet af et gult kort. Videoklippet viser også ret tydeligt, at jeg er chokeret over beslutningen af det andet gule kort og dermed rødt.”

 

Fremad Amager modtog afgørelsen for en time siden, og kendelsen er fastholdt. Derfor opretholdes den ene spilledags karantæne.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk