STANIC: VI SKAL HAVE NOGLE FLERE POINT PÅ KONTOEN

”Jeg er ked af resultatet og spillet i dag. Fredericia er placeret i toppen, og er et godt hold. Måden vi startede første og anden halvleg på, var ikke godkendt. Det så fint ud, da vi scorede et flot mål. Det havde betydet meget at holde føringen til pausefløjtet. At de så får scoret lige inden, er ærgerligt. Men, vi var ikke klar fra starten i 2. halvleg, og det blev hurtigt på hjemmeholdets præmisser,”

”Det røde kort kommer ved stillingen 1-1 med en halv time igen, og derfra blev det rigtig svært. De stillede sig højere på banen, og pressede hårdere på. Det er aldrig nemt at spille i undertal,”

”Det var en meget speciel situation med afbrydelsen af spillet. Vi ventede længe i omklædningsrummet uden at vide, hvad der ville ske. Det var dog ikke afgørende for kampen. Det gav os muligheden for at restituere lidt og tale om, hvad der skulle ske i de sidste 11 minutter af kampen. Vi kom tilbage på banen 35 minutter senere, hvorefter det regnede helt ekstremt. Jeg håbede på, vi kunne have scoret et mål til 2-2 efter afbrydelsen, men i stedet for straffede de os med et afgørende mål til 3-1,”

”For mig at se, skal vi spille tre vigtige kampe i træk nu. De kommende kampe er mod hold, der har rigtig meget på spil. Vi tager det én kamp ad gangen, men vi skal have nogle flere point på kontoen nu. Det skal komme allerede fra på lørdag hjemme i Sundby,”

Foto: Martin Timm