21 ÅR SOM SPONSOR FOR ØENS FODBOLDHOLD

Nu kan vi endelig komme tilbage til historierne fra netværket. Det gælder også nogle af de historier, der var på plads inden Covid-19.

Dét her kan noget helt specielt – i mere end 20 år har de som partner været med på tæt hold.

Siden deres etablering har de følt at firmaets navn forpligter, og dermed også var tæt forbundet med Øens hold. De har nu valgt at fortsætte rejsen på 21. år, og det er med stor glæde i begge lejre.

Stifter og indehaver af Øens, Jan Elving sammen med Anette Jensen:

”Som sponsor siden 1999 har vi fulgt klubben og førsteholdet, gennem med- og modgang, med skiftende trænere, ejere og divisioner. Siden Øens etablering for 29 år siden, har vi følt at navnet - som mange i øvrigt grinede af dengang - forpligter, og det var derfor en selvfølge, at støtte lokalsporten og dermed også Øens fodboldhold, Fremad Amager.

Amager har udviklet sig meget siden, Øens har udviklet sig, og ikke mindst har Fremad Amager udviklet sig. Vi er bare stolte og glade for at have fulgt dem på sidelinjen i så mange år. Nu glæder vi os til at fortsætte den her rejse med klubben, og ser frem til at kunne følge fodbolden på tæt hold igen efter en pause,” siger Jan Elving, Øens.

Læs mere om virksomheden her:

https://oens.dk/