EMMANUEL BIO: DET ER NOGET, JEG HAR KÆMPET FOR HELE MIT LIV

For to uger siden fik han sin debut for Fremad - i weekenden fik han sin hjemmebanedebut mod Skive IK. Der var store klapsalver fra Fremad-fansene og det betød meget for den 18-årige ghaneser:

”Jeg var rigtig glad for at få min debut. Mest af alt, fordi det var min første professionelle kamp. Det er noget, jeg har kæmpet for hele mit liv,”

”Det var endnu større at få min hjemmedebut mod Skive i weekenden. Det var første gang, jeg spillede med tilskuere på stadion, og jeg fik en stor hyldest, da jeg kom på banen. Det var helt specielt og meget stort for mig. Spillerne har hjulpet mig rigtig meget med at komme på plads, og givet mig motivation til at få mine første spilleminutter. Det er jeg meget taknemmelig for,”

”Det har været en frustrerende og mærkelig optakt til min tid i klubben, da corona lukkede alt ned. Jeg vidste at papirerne ville komme på plads, men jeg kunne ikke rejse ind i Danmark. Det krævede optimisme og fokus i en svær tid. Derfor var det en ekstra stor forløsning at komme på banen i Roskilde og få min debut,”

”Derudover er det selvfølgelig fantastisk at være genforenet med Toku igen. Vi har kendt hinanden i mange år, fordi vi spillede på samme akademi i Ghana. Allerede da jeg var 14 år, og startede på akademiet, var Toku en årgang ældre end mig. Vi har et tæt venskab, og derfor er det fedt at spille i samme klub med ham. Nu skal jeg samle mere motivation hver dag, og komme tættere på de første 11. Jeg vil spille side om side med ham i Fremad-trøjen,”

Næste mulighed for at se Bio i aktion bliver i morgen aften kl. 18, når Fremad skal en tur til Hvidovre. Der er ikke adgang for udebanefans grundet restriktionerne - kampen kan følges på Viaplay eller via Fremad-Twitteren.