VALLI: VI SKAL TRO PÅ POTENTIALET OG OS SELV

”Vi startede kampen godt, og pressede Hvidovre højt på banen. Vi skabte flere chancer inden vandpausen, og vandt mange dueller. Efter selvmålet tabte vi selvtilliden og energien. På de femten minutter uden selvtillid, fik de scoret yderligere to mål. Vi fik ikke scoret mål i vores gode periode, og det er nødvendigt i sådan en kamp,”

”Med udskiftningerne i pausen ville jeg have mere energi inde på midten. Der var rigtig varmt under kampen, og vi kom aldrig op i det gear i 2. halvleg, vi ønskede. Det var mange pauser med skader og fejl og Hvidovre var gode til at sænke tempoet. Vi skabte ingen chancer i 2. halvleg, og det er skuffende,”

”Det er mit ansvar at hjælpe spillerne og give dem selvtillid. Tempoet og selvtilliden skal holdes oppe, uanset hvad der sker i kampen. Nu har vi to hjemmekampe i streg. Kampene kommer også rigtig tæt på hinanden nu, og vi skal ind i en god periode. Vi skal tro på potentialet og os selv. Især i en svær periode som lige nu,” slutter Coach ’Valli’.

Næste kamp spilles allerede på søndag hjemme mod FC Roskilde - der er kampstart kl. 13:00 i Sundby. Billetsalget starter kl. 12:00 i morgen, hvor der er et begrænset antal billetter.

#CoachValli