THOR LANGE RYKKER OP I SUPERLIGAEN

Vi må desværre overbringe en rigtig ærgerlig nyhed. Vores venstreback, Thor Lange, har skrevet under på en kontrakt med superligaholdet, AC Horsens. Kontrakten stod til udløb i denne sæson, og der er tale om en fri transfer.

Han spiller sæsonen færdig i Fremad-trøjen, og starter i sin nye klub fra den nye sæson.

Thor kom til Øen fra den norske klub, Strømmen IF, i sommeren 2018. Siden har vores wingback gjort sig bemærket med flere imponerende scoringer, en hårdtarbejdende indstilling og en favoritstatus blandt mange Fremad-fans.

Coach ’Valli’ er ærgerlig over den kommende afsked med venstrebacken, men glæder sig på hans vegne:

”For vores synspunkt, er det altid imponerende at se en spiller tage vejen til en bedre liga. Det er et tegn på, at vi og spillerne udvikler sig i den rigtige retning. Vi er naturligvis ærgerlige over at miste en spiller som Thor, men ved også, at det er en spændende mulighed for ham,” siger Coach Valli’.

Venstrebacken har også sat nogle ord på sin kommende afsked med klubben:

”Min tid i Fremad Amager har været fantastisk. Eftersom at være dansk og aldrig har boet i landet tidligere, ved jeg nu, at jeg har fået en dansk favoritklub i de blå/hvide farver. Når man får et tilbud fra en Superligaklub, er det svært at sige nej til sådan en chance, man måske ikke får igen. Jeg har fuldt fokus på Fremad Amager lige nu, og det gælder om at slutte bedst muligt af i tabellen. Jeg vil gerne takke fansene og alle omkring klubben for en fantastisk tid på Amager,” slutter Thor Lange.