PÅ JAGT EFTER TRE POINT

July 1, 2020

Fremad skal senere i dag fortsætte den gode hjemmebanestatistik, når NFC kommer en tur til Øen.

Søndagens 2-0 sejr var meget tiltrængt, og kampen i aften er mindst lige så vigtig i en meget tæt liga!

 

Billetudbyderen løb desværre ind i nogle problemer under gårsdagens billetsalg. Det kom op at køre ’almindeligt’ efter et par minutter, og der var udsolgt i løbet af meget kort tid. Efter at have været i dialog med Boldbillet her til morgen, er det stadig samme udgangspunkt – udsolgt.

Vi beklager den dårlige start under salg af billetter.

 

Fremad kunne forleden glæde sig over at have både Winther og Bay tilbage i truppen. Siden der blev tilladt et lavt antal tilskuere, har Fremad formået at hente to sejre hjemme ud af tre mulige. I aften skal NFC sendes retur til Falster uden point i bagagen.

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk