PÅ JAGT EFTER TRE POINT

Fremad skal senere i dag fortsætte den gode hjemmebanestatistik, når NFC kommer en tur til Øen.

Søndagens 2-0 sejr var meget tiltrængt, og kampen i aften er mindst lige så vigtig i en meget tæt liga!

Billetudbyderen løb desværre ind i nogle problemer under gårsdagens billetsalg. Det kom op at køre ’almindeligt’ efter et par minutter, og der var udsolgt i løbet af meget kort tid. Efter at have været i dialog med Boldbillet her til morgen, er det stadig samme udgangspunkt – udsolgt.

Vi beklager den dårlige start under salg af billetter.

Fremad kunne forleden glæde sig over at have både Winther og Bay tilbage i truppen. Siden der blev tilladt et lavt antal tilskuere, har Fremad formået at hente to sejre hjemme ud af tre mulige. I aften skal NFC sendes retur til Falster uden point i bagagen.