COACH ’VALLI’: SPILLERNE HAVDE EN STOR TRO PÅ HOLDETS SAMLEDE STYRKE

”Det vigtigste ved de to forrige kampe, var de seks point, vi hentede. Vi var klar over, hvad de kunne betyde i tabellen. Derudover var det vigtigt at finde så meget selvtillid og god energi til at sejre. Jeg så en stor forskel fra vores opgør i Hvidovre. Spillerne havde en stor tro på holdets samlede styrke. Med det spil, er vi et helt andet hold, og det var en fornøjelse. Vi skal videreføre den energi og selvtillid i dagens kamp mod Vendsyssel,”

”Selvom afslutningen af sæsonen kommer tæt på, er det nødvendigt at holde fokus på nogle få ting ad gangen. Vi fokuserer på, hvordan vi kan opretholde spillet og selvtilliden. Derudover er det muligt at ende med en bedre placering i ligaen i forhold til forrige sæson. Resultaterne er meget forskellige, og ligaen er meget tæt fra 4. pladsen til 10. pladsen.

Når først vi har spillet flere af kampene i juli, er det nemmere at forholde os til sæsonen som helhed,” slutter Coach ’Valli’.

Husk at dagens kamp kan streames på Viaplay eller følges via Fremad-Twitteren. Der er kick-off kl. 15 i Hjørring, hvor spillerne vil være klar til sæsonens femte sidste kamp.